Çilekli Rulo Pasta için Malzemeler:
Çilekli Rulo Pasta Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bir çorbakaşığı suyla kahveyi karıştırın. Kahveyi ve cikolatayı, benmari usulü eritip, soğumaya bırakın. Yumurtaların akını ve tozşekeri çırpıp, yine berimari usulü eritin. Köpük haline geldikten sonra, soğumaya bıraktığınız çikolatalı karışımın içine boşaltın. Bir kaşık yardımıyla aynı yönde karıştırın. Bu karışımı yağlı kağıtla kaplı tepsinin içine hiç kaşık kullanmadan boşaltın. 15 dakika kadar pişirdikten sonra, bir gece dinlendirin.Tepsiden çıkardığınız kekin üzerinden yağlı kağıdı yavaşça sökün. Portakal likörüyle kremayı karıştırarak kekin üzerine sürün. Ufak ufak dilimlediğiniz çilekleri de yerleştirdikten sonra, keki ysvsşça rulo haline getirin. Üstünü pudra şekeri ve çilekle süsledikten sonra servis yapın. AFIYET OLSUN!
ewet arkadaşlar sizlerekatılıyorum.insanlarımız öle biri olduki herşeye alkol kullanıyolar yakında yiyecek ekmek bulamıyacaklar.
Allah allha ne garipsiniz....Arkadaslar eger alkol kullanmiyorsaniz sizde bu tur tatlilar yapmayin...Bu tur tatlilardan hoslanan insanlari neden kenara atiyorsunuz.Eger bu gun bu haldeysek sizlerin yuzundn asil sizlere yaziklar olsun...Neden bu kadar kucuk seyleri sorun ediyor ve siteyi de karaliyorsunuz
arkadaslara katiliyorum . dogru soyluyorlar.
Rezalet, Allah celle celaluhu korkusu kalmadı mı milletimizde her şeye alkol koyuyorsunuz. Resmen yemeklere ateş koyuyorsunuz. Allah celle celaluhu hidayet versin. Midemizi düşünürken birde ahiretimizi düşenelim..yazıklar olsun
türk insanının büyük bölümü(ben dahil) içinde likör gibi alkollü madde bulunduran yemekleri kullanmaz.bu tip madde bulunan tarif yayınlamanız sizin sayfanıza girenlerin sayısını büyük ölçüde düşürür. kendilerine göre sayfalar bulurlar.bu yüzden toplumun her kesimine hitap eden yemek tarifleri yayınlamanızı umut ederim.bu konudaki görüşünüzü naimly@hotmail.com adresine gönderebilirsiniz.